Kawa ziarnista Passalacqua HAREM 1kg

118,00 zł
Brutto

Urzekająca intensywnym i niepowtarzalnym aromatem oraz subtelną słodyczą, kawa ziarnista według wielu opinii najlepsza z kaw palarni Passalacqua. Zachwycająca mieszanka dziesięciu pieczołowicie wyselekcjonowanych ziaren arabiki z rejonu Ameryki Łacińsiej, w tym Jamaica Blue Mountain czyni z niej kawę, która usatysfakcjonuje nawet najbardziej wyrafinowane podniebienia. Zachęca obfitą cremą.

Ilość
Dostępny

Passalacqua

Opis

Skład
Arabica 100 %
Termin ważności
01.03.2020
Opakowanie
1 kg
Rodzaj kawy
ziarnista

Koszt wysyłki

Odbior w punkcie:

Paczka w Ruchu


czas dostawy: 4 - 6 dni roboczych
koszt: 7,55 zł brutto

Paczka48 Odbiór w punkcie


czas dostawy: 3 dni robocze
koszt: 8,99 zł brutto
za pobraniem: 12,99 zł brutto

InPost Paczkomaty 24/7


czas dostawy: 1 - 2 dni robocze
koszt: 10,99 zł brutto

Przesyłki pocztowe:

Paczka pocztowa ekonomiczna


czas dostawy: 4 dni robocze
koszt: 11 zł brutto
za pobraniem: 15 zł brutto

Przesyłki kurierskie:

Pocztex Kurier48


czas dostawy: 3 dni robocze
koszt: 13 zł brutto
za pobraniem: 17 zł brutto

Przesyłka kurierska


czas dostawy: 2 - 3 dni robocze
koszt: 14 zł brutto
za pobraniem: 18 zł brutto

Kawa Ziarnista Passalacqua HAREM 1kg

Passalaqua Harem jest jedną z najcenniejszych kaw z całego świata. Reprezentuje palarnię, jako najlepsza mieszanka dziesięciu różnych ziaren Arabiki, m.in. ziaren Jamiaca Blue Mountain.

Zaleca się pić ją bez cukru, ponieważ jest bardzo słodka. Jej delikatność cieszy podniebienie, a niepowtarzalny aromat pozostawia długie, przyjemne odczucia.

  • typ: ziarnista
  • opakowanie: 1kg

skład:

  • 100 % arabica

Przeznaczenie:

  • Kawa w ziarnach jest szczególnie polecana posiadaczom ekspresów do kawy z wbudowanym młynkiem,
  • lub zwykłych kawiarek.

Przygotowanie:

  • Optymalna ilość kawy na filiżankę to od 7 do 9g

Przechowywanie:

  • Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
  • Dzięki specjalnemu zamknięciu ziarna kawy są doskonale zabezpieczone i pozostaną przez długi czas świeże.

Zobacz także